skip to Main Content

Gondoljon előre pécsi pihenésére, utazására és foglalja le kedvezménnyel aktuális ajánlataink egyikét. Ajánlatainkat előre is kifizetheti és később is igénybe veheti, így pénze nem vész el! (SZÉP kártya, stb.)

Minimum 20 nappal korábbi foglalás és a foglalást követő 10 napon belül 50% előleg befizetése esetén, árainkból további 10 % előfoglalási kedvezményt biztosítunk.

Az előfoglalási kedvezmény mértéke időszakonként változhat. A szálloda fenntartja a jogát, hogy az időszakokat és a kedvezmény mértékét változtassa. A kedvezmény igénybevételének a feltétele, hogy szállodánktól közvetlenül kért árajánlat alapján, közvetlenül a szállodánál foglalja le a kiválasztott csomagot. Az előfoglalási kedvezmények nem érvényesíthetőek kiemelt időszakokban (ünnepi hétvégék, szállodai vagy városi kiemelt programok időszakai), illetve a szálloda szabad kapacitásának függvényében vehető igénybe! A pontos információkról kérjük érdeklődjön Recepciónkon!

Az akcióban szereplő csomagajánlatok:

Ajánlatunk segíti kikapcsolódni a nyüzsgő világból. A városnézés, kulturális feltöltődés mellett élvezze szállodánk szolgáltatásait, sportolási lehetőségeit.

Ha szeretné Ön is átélni, kikapcsolódni a mindennapokból és csak a Párjával, feltöltődéssel, az élvezetekkel törődni, akkor foglalja le ajánlatunkat!

Kedvezmények a csomagok mellé:

  • Masszázs-szolgáltatásokra érvényes, kedvezményt biztosító ajándékkártya (30 perces masszázsaink esetében 1 000 Ft/fő, míg 50-80 perces masszázsaink esetében 2 000 Ft/fő értékben)
  • Zsolnay Kulturális Negyedbe és a Pécsi Püspökség helyszíneire érvényes, kedvezményt biztosító ajándékkártyák

Megjegyzés:

  • Áraink Ft/szoba értendőek, az Áfa-t tartalmazzák.
  • Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj
  • A csomagban foglalt szolgáltatások, kiemelten a masszázs és kozmetikai szolgáltatások kizárólag előzetes egyeztetés alapján vehetők igénybe! Helyszínen történő időpont egyeztetés esetén a szolgáltatások felhasználhatósága nem garantált! Kérjük, az egyeztetést a visszaigazolásban található elérhetőségeinken, mielőbb tegye meg!

Az előfoglalási kedvezmények egyéb akciókkal, kedvezményekkel, ajándékokkal nem összevonhatók! Ajánlatunk kizárólag az új foglalásokra érvényes, a meglévő foglalások nem módosíthatók!

Back To Top