skip to Main Content

Gondoljon előre pécsi pihenésére, utazására és foglalja le 10% kedvezménnyel aktuális ajánlataink bármelyikét!

Ajánlatainkat előre is kifizetheti és később is igénybe veheti, így pénze nem vész el! (SZÉP kártya, stb.)

Minimum 20 nappal korábbi foglalás és a foglalást követő 10 napon belüli 50% előleg befizetése esetén minden foglalható szálláscsomagunk árából 10% előfoglalási kedvezményt biztosítunk!

Az előfoglalási kedvezmény mértéke időszakonként változhat. A szálloda fenntartja a jogát, hogy az időszakokat és a kedvezmény mértékét változtassa. A kedvezmény igénybevételének a feltétele, hogy szállodánktól közvetlenül kért árajánlat alapján, közvetlenül a szállodánál foglalja le a kiválasztott csomagot. Az előfoglalási kedvezmények nem érvényesíthetők kiemelt időszakokban (ünnepi hétvégék, szállodai vagy városi kiemelt programok időszakai), illetve a szálloda szabad kapacitásának függvényében vehető igénybe! A pontos információkról kérjük érdeklődjön Recepciónkon!

Kedvezmények a csomagok mellé:

  • Masszázs-szolgáltatásokra érvényes, kedvezményt biztosító ajándékkártya (30 perces masszázsaink esetében 1 000 Ft/fő, míg 50-80 perces masszázsaink esetében 2 000 Ft/fő értékben)
  • Zsolnay Kulturális Negyedbe és a Pécsi Püspökség helyszíneire érvényes, kedvezményt biztosító ajándékkártyák

Megjegyzés:

  • Áraink Ft/szoba értendők, az Áfa-t tartalmazzák.
  • Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj
  • A csomagban foglalt szolgáltatások, kiemelten a masszázs és kozmetikai szolgáltatások kizárólag előzetes egyeztetés alapján vehetők igénybe! Helyszínen történő időpont egyeztetés esetén a szolgáltatások felhasználhatósága nem garantált! Kérjük, az egyeztetést a visszaigazolásban található elérhetőségeinken, mielőbb tegye meg!
  • Az előfoglalási kedvezmények egyéb akciókkal, kedvezményekkel, ajándékokkal nem összevonhatók! Ajánlatunk kizárólag az új foglalásokra érvényes, a meglévő foglalások nem módosíthatók!
Back To Top