skip to Main Content

Gondoljon előre pécsi pihenésére, utazására és foglalja le kedvezményes, két éjszakás aktuális ajánlataink egyikét.

Minimum 30 nappal korábbi foglalás és a foglalást követő 10 napon belül 50% előleg befizetése esetén, árainkból további, előfoglalási, kedvezményt biztosítunk.

Az előfoglalási kedvezmény mértéke időszakonként változhat. A szálloda fenntartja a jogát, hogy az időszakokat és a kedvezmény mértékét változtassa. A kedvezmény igénybevételének a feltétele, hogy szállodánktól közvetlenül kért árajánlat alapján, közvetlenül a szállodában foglalja le a kiválasztott csomagot. Az előfoglalási kedvezmények nem érvényesíthetőek kiemelt időszakokban (ünnepi hétvégék, szállodai vagy városi kiemelt programok időszakai), illetve a szálloda szabad kapacitásának függvényében vehető igénybe! A pontos információkról kérjük érdeklődjön Recepciónkon!

Az akcióban szereplő csomagajánlataink:

Pécsi utazás már 53 400 Ft /2 éj /szoba -tól

Akár üzleti úton, akár egy gyors városnézés kapcsán látogat el városunkba, Pécsre, ajánljuk figyelmébe a min. két éjszakás tartózkodásra foglalható ajánlatunkat.

Relax napok már 56 400 Ft / 2 fő -től

Ajánlatunk segíti kikapcsolódni a nyüzsgő világból. A városnézés, kulturális feltöltődés mellett élvezze szállodánk szolgáltatásait, sportolási lehetőségeit.

Wellness kényeztetés már 65 400 Ft / 2 fő -től

Kényeztető wellness és GIGI kozmetikai szolgáltatásaink, lazító, nyugtató masszázsaink, frissítő sport lehetőségeink, mind-mind azt segítik elő, hogy Vendégeink nálunk nyugalmat találjanak, kikapcsoljanak és a város zaja elől elbújva élvezzék, pécsi pihenésüket.

Az árak a lehetséges kedvezményeket még nem tartalmazzák! Előfoglalási időszakok és a kedvezmények lehetséges mértékei a feltételek teljesülése esetén:

 • Március 01 – 31. között: 20% kedvezmény vasárnap-csütörtök éjszakák foglalása és 15% kedvezmény (péntek-szombat éjszakák foglalása esetén!)
 • Április 01 – Június 30 és Augusztus 20 – Október 31 közötti kedvezmény: 15%
 • November 1 – December 23 közötti kedvezmény:
  • vasárnap-csütörtök éjszakák foglalása 20%
  • péntek-szombat éjszakák foglalása 15%

Makár Bónusz Törzsvendég kártya birtokosok a korábbi tartózkodásaik során gyűjtött pontjaikat is felhasználhatják a számla végösszegéből, valamint a fennmaradó összeg Bónusz pont értékét újra jóváírjuk a kártyán! Törzsvendégeink foglalása esetén az előleg befizetésétől is eltekintünk!

Nincs még Makár Bónusz Törzsvendég kártyája? Regisztráljon Ön is, szállodai bejelentkezését követően és már az első tartózkodását követően jóváírjuk Makár Bónusz pontjait!

További kedvezmények a csomag mellé:

 • Masszázs-szolgáltatásokra érvényes, kedvezményt biztosító ajándékkártya (30 perces masszázsaink esetében 1 000 Ft/fő, míg 50-80 perces masszázsaink esetében 2 000 Ft/fő értékben)
 • Zsolnay Kulturális Negyedbe és a Pécsi Püspökség helyszíneire érvényes, kedvezményt biztosító ajándékkártyák

Megjegyzés:

 • Áraink Ft/szoba értendőek, az Áfa-t tartalmazzák.
 • Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj
 • A csomagban foglalt szolgáltatások, kiemelten a masszázs és kozmetikai szolgáltatások kizárólag előzetes egyeztetés alapján vehetőek igénybe! Helyszínen történő időpont egyeztetés esetén a szolgáltatások felhasználhatósága nem garantált! Kérjük, az egyeztetést a visszaigazolásban található elérhetőségeinken, mielőbb tegye meg! Köszönjük!

Az előfoglalási kedvezmények egyéb akciókkal, kedvezményekkel, ajándékokkal nem összevonhatóak! Ajánlatunk kizárólag az új foglalásokra érvényes! A már meglévő foglalások nem módosíthatóak!Back To Top