skip to Main Content

XXL Kupa országos nyílt páros teniszverseny Pécs – 2022

Tradicionális páros nyílt pécs teniszverseny lebonyolítása 2001 évben indult az MTSC sportegyesület szervezésében. Nálunk a különböző játéktudású, amatőr és profi, továbbá különböző életkorú, nemű és testtömegű versenyzők akár egy időben léphetnek pályára, ezért is sikerült ebből a szervezésből egy rendkívül érdekes, izgalmas úm. “mix versenyt” létrehoznunk a sok év tanúsága szerint.

A verseny 2021 évben a sajnálatos Covid járvány miatt elmaradt, de idén visszaállt a rend, és reméljük mint gyakorta a párosok ismét megtöltik a 32-es táblát.

Ha a VERSENYKIÍRÁS feltételeknek megfelelsz, akkor nem számít, hogy korábban melyik hazai, vagy nemzetközi ranglistán szerepeltél, profi, vagy amatőr múltad van, még az sem, hogy nő vagy férfi, fiatal esetleg korosabb vagy, sőt még az sem, hogy könnyűnek esetleg ducinak méricskélünk, mert nálunk választott pároddal felkerülhetsz a táblára. A versenylebonyolítás többszörös vigaszágas, ún. “BMW rendszerű”  így garantáltan sokat játszhatsz ezen a napon. Biztos, hogy estére kellemesen elfáradsz és élményekben gazdagon fogsz ágyba kerülni! 😉

Fontos, hogy idén rendhagyó módon a korábbiaktól eltérően kétnapos (2) lesz a verseny! Péntek estig lehet nevezni és szombat reggel indulunk. A 2022 évi verseny több kategóriában kerül lebonyolításra mint korábban, így áthúzódik vasárnapra, lásd VERSENYKIÍRÁS !

Versenyünk rendszeres támogatói: HeinekenHungáriaBánfaiHús Kft

Gyere el, próbáld ki a többszörös vigaszágas versenyünket és meglátod nem lesz könnyű nyerni, de biztos, hogy sokat játszhatsz és garantáltan végig jól fogod érezni magad! A versenyen reggeltől – estig játszunk, de eközben a szálloda más részlegeiben – wellness, étterem, fitneszterem, stb. – pihenni is tudsz. Lebonyolítás a hőszigetelt Thorn rendszerű megvilágítású lelátós tenisz csarnokban kerül sor. Nézők számára emelt szintű lelátón áll rendelkezésre. A csarnokban három (3) ITF minősítésű ún. Proflex  rugalmas-keményborítású pályán játszhatsz, mint a londoni O2 -ben! Fontos tudnod, hogy szombat este hangulatos “players party” -t is rendezünk! Erre pároddal, kedveseddel vacsorára várunk a helyi étterem kupolatermébe. A szállás, ill. az éttermi és wellness szolgáltatások – szponzoraink jóvoltából – végig kedvezményesen vehetők igénybe.

Versenybíró: Nádasi Judit (+3620 936 0119); Versenyigazgató: Laczkó Béla (+3630 979 1300)

Back To Top