Hangulatos tükrös 110 m2 -es modern pécsi aerobik-termünkben többféle edzésen vehetsz részt, így választhatsz BOSU® testegyensúly, gerincgimnasztika és zsírgyilkos™ aerobik edzések közül. Kedvező bérletárak, helyben igényes infrastruktúra, wellness részleg és ingyenes parkoló!

Foglalkozásainkon “BOSU® Balance Trainer PRO” eszközök, step pad, számos súlyzó, fitneszgép áll rendelkezésünkre.

Gondolnád, hogy a BOSU® PRO használata közben egyszerre 300 izmodnak kell dolgoznia? Az edzés rendszeres látogatásával már pár hét múltán jelentős változásokat érzel magadon és a mindennapi hangulatodban. A foglalkozásokat Harász Ildi vezeti, aki a Fitness Company sportoktató képzésén szerzett több, mint 15 éve oklevelet és azóta is folyamatosan fejleszti tudását. 

ZSÍRGYILKOS 
Égess zsírt,és nyerj izmot!
Unod a szokványos edzés programokat? Szeretnél zsírt veszíteni és szép, nőies izomtömeget nyerni? Akkor ezt Neked találták ki! A kardió és erősítő elemek izgalmas, megunhatatlan kombinációja csodát művel a testeddel! Neked való, ha csökkenteni szeretnéd a testzsírszázalékod, izmos, fitt és energikus testre vágysz. (Mihály Melinda)

Ildikó érdeklődése, végzettsége

 • Tájfutó korosztályos versenyző (jelenleg is rendszeresen fut)
 • Úszás, úszóedző
 • IFAA-Fitness Company Aerobic oktató
 • IFAA-Fitness Company Preventív gerinctréner
 • IFAA-Fitness Company BOSU balance trainer
 • IFAA-Fitness Company Csikung tanfolyam

Melinda hitvallása

“az, hogy embereket mozgathatok, ragadhatok magammal és támogathatom őket fejlődésük során a legnagyobb szenvedélyem. Ezzel egyszerűen nem tudok ezzel betelni…”

Ha szeretnél egészséges és tónusos testet, mindezt tanácsadással és megfelelő étrenddel kiegészítve, szívesen segítek Neked! Ha mindezt szívesen teszed közösségben, látogass meg csoportos óráimon, tegyünk közösen a jövődért! Várlak szeretettel!

Elérhetőség:

 • Ildikó: 0630 979 1600
 • Melinda: 0620 965 2021

Csoportos edzések mellett edzőink személyi trénerként és életmód tanácsadóként is segítségedre lehetnek! 

A sportcentrumban elérhető további sportágak

Tenisz (csarnok és szabadtéri),  Squash/fallabda,  beltéri fűtött úszómedence és fitnesz terem. Az edzéseket, edzőtáborozást, sportversenyeket, tréningeket követő lazítási lehetőség: Wellness-részleg

Centrummal kapcsolatos sport-információk, érdeklődés:

Nyitvatartás: Hétfő – Vasárnap: 07:00-22:00

Sportolj rendszeresen, őrizd meg egészséged sportpályáinkon és wellness részlegünkben. Egészségmegőrzés, kikapcsolódás Pécsett…

“Aktívan az életért!”

BOSU bemutató – MEIJERSFIT stúdió

hotelmakar-bosu
hotelmakar-ildi-bosu
hotelmakar-mm-fitness
hotelmakar-melinda

Edzések – Órarend

 • Hétfő Melindával: Zsírgyilkos-basic  18-19
 • Kedd Ildivel: BOSU 18 – 19
 • Szerda Melindával: Zsírgyilkos-fanatic 18-19
 • Csütörtök Ildivel : BOSU 18 – 19
 • Péntek Melindával: Zsírgyilkos-basic 18-19

Óradíjak

BOSU: 900 Ft/óra, Bérlet(10): 8000 Ft

Zsírgyilkos: 1000 Ft/óra, Bérlet(10): 9000 Ft

Mi a BOSU®?

A BOSU® egyensúly tréner, mint sok más sporteszköz az Egyesült Államokból származik. Neve, a “booth sides up” rövidítéséből ered, arra utalva, hogy mindkét oldala – a puha és rugalmas labda része, valamint a kemény úgynevezett platform része is – használható. Gyógytornászok, sportszakemberek fejlesztették ki, és eleinte a rehabilitációban alkalmazták. Kifejlesztésének egyik okaként az időskori koordinációs zavarok kutatása is nagy szerepet játszott. Ezen kutatások bizonyították, hogy az évekkel veszített koordináció igen jól fejleszthető instabil eszközökkel.

Ma már a tengerentúlon nagyon népszerű az élsportolók körében is, akik kiegészítő edzésként alkalmazzák a felkészülési időszakban. Idővel, Európába kerülve- kiváló lehetőségei miatt- igen hamar elterjedt a “fitnesziparban”. Alkalmazható kardió-, alakformáló-, pilates-, jóga-, valamint erő-állóképesség fejlesztő edzésekre, és egyre jobban terjed a személyi edzők körében is.

Miért olyan hatékony a BOSU®?

Az edzésmódszer hatékonyságát az instabilitás jelenti, mely folyamatos koncentrációra és tudatost testmozgásra késztet. Nagyon fontos szerepet játszik a gerincoszlop stabilizációjában részt vevő izmok erősítésében, ezért is nevezik integrált tréningnek. Így akár egy- egy gyakorlatsorral “könnyedén” átmozgathatjuk az egész testünket.

BOSU-t használva tapasztalhatjuk, hogy az instabilitás miatt az edzésekhez nem lehet hozzászokni, mert szervezetünk minden egyes mozdulattal új és új ingereket kap. A BOSU-val végzett gyakorlatokat változatosabbá lehet tenni kézi- és lábsúlyokkal, gumikötéllel, fit- ballal, labdákkal.

Folyamatos pulzuskontroll segítségével a BOSU-val kiváló zsírégető edzéseket lehet végezni. Mégis miben különbözik más zsírégető tréningtől? Abban, hogy a BOSU-t használva több dimenzióban tudnak dolgozni izmaink és ízületeink, valamint sokkal kisebb az ütközési erő, így jobban tudjuk kímélni ízületeinket is. Játszva a zenével, a kisebb- nagyobb szökkenésekkel, és joggolásokkal, alacsony illetve magas intenzitású gyakorlatokkal, a BOSU edzés könnyen egy igen élvezetes és hatékony cardio edzéssé is válhat. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti az újdonságot, a kihívásokat és szereti a professzionális sportokat. Kortól és nemtől függetlenül bárki kipróbálhatja, szakképzett edző irányításával.

BOSU® edzés jótékony hatása

 • fejleszti a testtudatot, a koordinációt
 • kiváló állóképesség fejlesztő
 • izom specifikus
 • igen jó zsírégető
 • ízületkímélő
 • speciális mozgásanyagával oldja a stresszt
 • egyedüli hatékonysággal formálja a kritikus zónákat, így: has, popsi, lábak

Minőségi pécsi aerobik terem – ingyenes parkolás, korszerű aerobic edzésmunka, kedvező bérletárak, alakformáló testegyensúly, gerincgimnasztika és zsírgyilkos edzések Ildivel és Melindával…