Ne feledje, hogy 2015 évi SZÉP kártya egyenlegét 2017. május 31 -ig használhatja fel, ezt követően a pénze elveszik! Pécsi wellness szállodánk, éttermünk, sportcentrumunk az utolsó napig partner kártyája okos felhasználásában. Többféle akciós ajánlattal, kedvezményes megoldással várjuk mielőbbi ingyenes ajánlatkérését…

Nincs még Makár Bónusz Törzsvendég kártyája? Regisztráljon Ön is, szállodai bejelentkezését követően és már az első tartózkodását követően jóváírjuk “Makár Bónusz” pontjait, így a SZÉP kártya egyenleg felhasználásával további kedvezményekhez is hozzájuthat!

Szállodánk SZÉP Kártya akciói 2017.05.31.-ig:

  1. Foglalja le pihenését nyárra, és fizessen előre SZÉP Kártyával!

Hurrá Szünidő! ajánlataink, Előfoglalási kedvezménnyel foglalhatóak Május 31-ig!

Így az ajánlatainkban foglalt ingyenes éjszaka mellett, további 5% kedvezményt adunk és egy ajándék bon-bon kóstolót a Csokoláda Csokiboltban! A kedvezmény érvényesítésének a feltételei, hogy a foglalás teljes összegét előre, 05.31-ig, SZÉP kártyával szükséges kiegyenlíteni és a foglalás közvetlenül a szállodában történjen!

  1. Előfoglalási akcióink keretei között foglalható csomagjainkat is foglalhatja SZÉP kártyával!

Ha a foglalás teljes összegét előre rendezi,2017.05.31.-ig, akkor pénzét nem hagyja veszni és a foglalt ajánlatunkat akár 2017.12.23-ig is felhasználhatja!

  1. Ha ajánlataink között most mégsem tud választani, akkor a SZÉP kártyán található egyenleg Ajándékutalvány vásárlására is felhasználható!

Az Ön által megadott összeg alapján kiállítunk egy Ajándékutalványt, amit a későbbiekben szabadon felhasználhat Szállodánk szálláscsomagjaira és napi szobaárainak foglalására is!Megjegyzés:

  • Az előfoglalási kedvezménnyel foglalt ajánlataink a későbbiekben nem lemondhatóak!
  • Az Ajándékutalvány formájában történő vásárlás értékét max. 2 alkalommal lehetséges felhasználni 2017.12.23.-ig!
  • A kedvezmények egyéb akciókkal, kedvezményekkel, ajándékokkal nem összevonhatóak!
  • Ajánlatunk kizárólag az új foglalásokra érvényes! A már meglévő foglalások nem módosíthatóak!
hotelmakar-szep-kartya