skip to Main Content

Szeretné munkatársait egy gyors és hatékony, de mégis izgalmas és kalandos pécsi csapatépítő program során megismerni, próbára tenni?

Akkor várjuk Pécsett, ahol akár outdoor, akár indoor programok keretében tölthet el egy-két tartalmas, hasznos napot és alapozhatja meg további munkájuk sikerét!

Érvényes: 2018.01.01 -től – visszavonásig
Kapcsolat: Szován Gábor értékesítési vezető +36 30 351 6061sales(a)hotelmakar.hu

“Bomba csapat” rendezvénycsomag tartalma

  • Szállás 1 éjszaka, svédasztalos reggelivel
  • Elhelyezés kétágyas tágas 4*-os szobákban
  • Érkezéskor welcome drink
  • Elhelyezkedést követően 2 vagy 4 órás “Bomba Csapat” program szállodán belüli egy “ketyegő bomba” igazán felkelti majd a kollégákban a csapatszellemet, kiderül, hogy sikerül-e időre hatástalanítani – a program csapatépítő tréner folyamatos jelenlétével és instrukcióival zajlik a hatékonyabb eredmény érdekében
  • Három fogásos vacsora
  • Másnap 8-12 óra között díjtalan konferenciaterem használat

Opciósan rendelhető: érkezés napján ebéd, esti programként pinceétterem + Dj. zene, vagy borkóstoló, éjszaki wellness használat, utazás napján délutáni wellness használat, svédasztalos étkezések

Csapatépítő tréning helyszíne: hotel, rendezvényterem
Létszám: 20 – 80 fő
A teljes programcsomag ár (2 vagy 4 órás programmal): 19 500 – 20 700 Ft/fő
Ajánlatunk a 400 Ft/fő/éj idegenforgalmi adót nem tartalmazza!

Zsolnay rejtély rendezvénycsomag (kalandos belvárosi csapatépítő)

A játék alapja egy levél, melyben izgalmas Zsolnay-titokra derül fény. A levél segít és utat mutat. A kutatás a belvárosban kezdődik…
Csapatépítő tréning helyszíne: szálloda, rendezvénytermek és Pécs belvárosa
Létszám: 10 – 80 fő
A teljes programcsomag ára (2 órás programmal): 17 750 Ft/fő
Ajánlatunk a 400 Ft/fő/éj idegenforgalmi adót nem tartalmazza!

Parkolás
Szállodánk többféle parkolási lehetőséggel rendelkezik. Szabadtéri, utcai, udvari és mélygarázs parkolóhelyeket is tudunk biztosítani a rendezvényekre érkezőknek!

Catering
A hotel étterme terasszal kiegészítve helyi termékekből készült specialitásokkal várja vendégeit, és minőségi catering szolgáltatásokkal biztosítja a rendezvények vendéglátását. Az 1916-ban épült egykori püspöki borpince, a Taverna kiválóan alkalmas zártkörű rendezvények szervezésére.

Konferencia bekészítéseket változatos tartalommal és árakon kínálunk. A csomagok egyénileg összeállíthatók, mely tartalma általában ásványvíz, szénsavas és/vagy rostos üdítő, kávé, tea, mely felbővíthető pogácsával, sós-édes aprósüteményekkel, gyümölcsökkel, szendvicsekkel, zöldség falatkákkal, többféle ízesített mártogatóssal, stb.

Éttermi vendéglátásunk széles választékkal várja vendégeinket! Csoportos menüinket 2-3-4 fogásos felszolgált összeállításban és svédasztalos formában is elkészítjük. Hangulatos taverna-pincénkben hangulatos borkóstolókat – a ház tájjellegű boraiból, vagy választott régió/termelő boraiból – is megszervezünk.

Back To Top