skip to Main Content

Őszi feltöltődés kedvezményekkel a Hotel Makárban!

Töltsön el néhány napfényes őszi napot a mediterrán hangulatáról ismert Pécsett és környékén! 2 éjszakás, egész ősszel érvényes kedvezményes csomagunk már foglalható, akár hétvégén is, felár nélkül!

hotelmakar-pecs-oszi

Ajánlatkérés


Legjobb árgarancia!

Továbbra is közvetlenül szállodánknál foglalhatja a legkedvezőbb árat! Kérje személyre szabott ajánlatunkat,  hogy megtaláljuk az Ön részére legmegfelelőbb szobát és csomagot!

hotelmakar-pecsi-wellness-szalloda

Ajánlatkérés


Konferenciatermek

Az őszi időszak a csapatépítésé, keressen minket komplex ajánlatért, ha konferenciát, cégrendezvényt, meetinget, csapatépítő tréninget szervez!

Konferenciatermeink a kisebb és nagyobb rendezvényekre is alkalmas technikai felszereltséggel rendelkeznek, nálunk megtalálja a szállodai kapacitást, éttermi kiszolgálást, továbbá a pihenéshez és kikapcsolódáshoz változatos programokat!

Ajánlatkérés


Őszi szünet akció!

Foglaljon szeptember 30-ig az őszi szünet idejére (2020.10.22-11.01.), és Őszi szünet csomagunkból 10% előfoglalási kedvezményt adunk!

hotelmakar-oszi-szunet-pecs

Ajánlatkérés


Éttermünk mint kedvelt pécsi esküvőhelyszín!

Foglalja éttermünket esküvő rendezésére, akár 150 fő részére. Kedvező árakkal, választékos új menüsorokkal, italcsomagokkal és számos kényelmi szolgáltatással várjuk kedves vendégeinket!

hotelmakar-eskuvo-pecs

Exkluzív kupolaterem, különterem, grillterasz, helyi polgári szertartás nagyméretű parkoló és ajándék superior 4* szoba a fiatal pár részére!

Ajánlatkérés


Szüksége van egy kis regenerálódásra is?

Keresse masszázs és kozmetikai szolgáltatásainkat wellness részlegünkön, hogy pihenése teljes legyen! Kollégáink kényeztető és fiatalító kezelésekkel várják vendégeinket!

hotelmakar-relax

Ajánlatkérés


Minket nem állít meg a vírus!

Biztosítjuk kedves leendő vendégeinket, hogy személyzetünk mindent megtesz, hogy pihenésüket a legnagyobb biztonságban tölthessék el!
    • A közösségi helységeket napi többszöri takarítással fertőtlenítjük,
    • Minden bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőt találnak vendégeink, javasoljuk ezek folyamatos használatát,
    • Szobáinkat a lehető legnagyobb körültekintéssel készítik elő kollégáink vendégeink érkezésére,
    • Előlegfizetési és lemondási feltételeinkben rugalmasan, vendégeink igényei szerint járunk el!

Bónuszprogram törzsvendégeknek

Hotel Makár Bónusz törzsvendég program

Gyűjtse a pontokat, hogy később kedvezményesen pihenhessen nálunk!


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ!

Kérjük erősítse meg korábbi regisztrációját a gdpr@hotelmakar.hu email címen egy igen szócska visszaküldésével! Ha későbbiekben nem szeretne tőlünk akciós értesítéseket kapni, akkor a hírleveleink alján látható link segítségével azonnal leiratkozhat!

Reméljük továbbra partnerünket tisztelhetjük Önben…


Szeretettel várjuk szállodánkba!