skip to Main Content
Téli hírlevél

Télen is várjuk szállodánkba!

A hideg hónapokban sem unatkozhat Pécsett és környékén!

Februárban várjuk vendégeinket egy kis kényeztetésre a Zsolnay Negyedben megrendezésre kerülő VI. Pécsi Csokoládé Karnevál-ra február 2-4 között!

hotelmakar-csokolade-fesztival

Farsangi mulatságokból sem lesz hiány, a sokacok messze földön híres népszokása, a mohácsi Busójárás február 8-13 között vár minden télűző érdeklődőt!

hotelmakar-buso


Kösse össze a pécsi látogatást egy kis pihenéssel wellness szállodánkban!

hotelmakar-wellness

Téli feltöltődés akciós csomagunkkal nem csak a programok ideje alatt, hanem egész télen pihenhet! Central 4* -os szobáink félpanzióval már 28 950 Ft/fő-től foglalhatók 2 éjszakára!


Napi szobaáraink garantáltan a legjobb árak, közvetlen foglalás esetén kedvezményekkel és ajándékkal várjuk vendégeinket!

hotelmakar-best-prices


Márciusban két hosszú hétvégén, így március 15-18 és Húsvétkor március 30- április 1 között pihenheti ki a hétköznapok fáradalmait!

Tavaszi pihenés kedvezményes szálláscsomagunk számos kellemes szolgáltatással várja Önt!

hotelmakar-husvet

Kövesse honlapunkat és Facebook oldalunkat az ünnepi ajánlatokért! További szálláscsomagokért és ajánlatokért kattintson ide!

Azonnali érdeklődés/foglalás


 Továbbra is várjuk Törzsvendégeinket törzsvendég programunk-kal!

Hotel Makár Bónusz törzsvendég program

Gyűjtse a pontokat, hogy később kedvezményesen pihenhessen nálunk! Ha még nem tagja programunknak, akkor érdemes regisztrálnia, mert hírlevél olvasóinknak az ajánlott programok idejére szóló foglalás esetén duplán számítjuk a pontokat!


Szeretettel várjuk szállodánkba!


Back To Top