skip to Main Content

Hangulatos tükrös 110 m2 -es modern pécsi aerobik-termünkben többféle edzésen vehetsz részt, így választhatsz BOSU® testegyensúly, gerincgimnasztika aerobik edzések közül. Kedvező bérletárak, helyben igényes infrastruktúra, wellness részleg és ingyenes parkoló!

Foglalkozásainkon “BOSU® Balance Trainer PRO” eszközök, stepp pad, számos súlyzó, fitneszgép áll rendelkezésünkre.

Gondolnád, hogy a BOSU® PRO használata közben egyszerre 300 izmodnak kell dolgoznia?! Az edzés rendszeres látogatásával már pár hét múltán jelentős változásokat érzel magadon és a mindennapi hangulatodban. A foglalkozásokat Harász Ildi vezeti, aki a Fitness Company sportoktató képzésén szerzett több, mint 15 éve oklevelet és azóta is folyamatosan fejleszti tudását.

Ildikó érdeklődése, végzettsége

 • Tájfutó korosztályos versenyző (jelenleg is rendszeresen fut)
 • Úszás, úszóedző
 • IFAA-Fitness Company Aerobic oktató
 • IFAA-Fitness Company Preventív gerinctréner
 • IFAA-Fitness Company BOSU balance trainer
 • IFAA-Fitness Company Csikung tanfolyam

Elérhetőség:

Csoportos edzések mellett edzőink személyi trénerként és életmód tanácsadóként is segítségedre lehetnek! 

A sportcentrumban elérhető további sportágak

Tenisz (csarnok és szabadtéri),  Squash/fallabda,  beltéri fűtött úszómedence és fitnesz terem. Az edzéseket, edzőtáborozást, sportversenyeket, tréningeket követő lazítási lehetőség: Wellness-részleg

Centrummal kapcsolatos sport-információk, érdeklődés:

Nyitvatartás: Hétfő – Vasárnap: 07:00-22:00

Sportolj rendszeresen, őrizd meg egészséged sportpályáinkon és wellness részlegünkben. Egészségmegőrzés, kikapcsolódás Pécsett…

“Aktívan az életért!”

Edzések – Órarend

 • Kedd: BOSU 18 – 19 óra
 • Csütörtök: BOSU 18 – 19 óra

Óradíjak

BOSU: 900 Ft/óra, Bérlet(10): 8000 Ft

hotelmakar-aerobic-bosu

BOSU bemutató – MEIJERSFIT stúdió

hotelmakar-bosu
hotelmakar-bosu-aerobic-pecs
melinda-mihaly-hotelmakar

Mi a BOSU®?

A BOSU® egyensúly tréner sporteszköz az USA-ból származik. Neve “BOoth Sides Up” rövidítéséből ered és arra utal, hogy a labda rugalmas része, ill. a kemény “talp” része is használható. Gyógytornászok, sport-szakemberek fejlesztették ki és eleinte a rehabilitációban alkalmazták. A kutatások bizonyították, hogy az elveszített koordináció később is fejleszthető ún. instabil eszközökkel. Mára az élsportolók körében is népszerű, akik kiegészítő edzésként alkalmazzák a felkészülési időszakban, így hamarosan elterjedt a mindennapi fitnesz területén is. Alkalmazható kardió, alakformáló, pilates, jóga, továbbá erő és állóképesség fejlesztő edzésekre. A BOSU® mára a személyi edzők körében is kedvelt sporteszköz.

Miért olyan hatékony a BOSU®?

Az edzésmódszer hatékonyságát az instabilitás jelenti, mely folyamatos koncentrációra és tudatos testmozgásra késztet. Fontos szerepet játszik a gerincoszlop stabilizációjában részt vevő izmok erősítésében, ezért is nevezik integrált tréningnek. Így akár egy-egy gyakorlatsorral könnyedén átmozgathatjuk egész testünket. Tapasztalhatjuk, hogy az instabilitás miatt az edzésekhez nem lehet hozzászokni, mert szervezetünk minden egyes mozdulattal rendre új ingereket kap. A BOSU®-val végzett gyakorlatokat változatosabbá lehet tenni kézi- és lábsúlyokkal, gumikötéllel, fit-ballal, labdákkal.

Folyamatos pulzuskontroll segítségével a BOSU®-val kiváló zsírégető edzéseket lehet végezni. Mégis miben különbözik más zsírégető tréningtől? Abban, hogy a BOSU®-t használva több dimenzióban tudnak dolgozni izmaink és ízületeink, valamint sokkal kisebb az ütközési erő, így jobban tudjuk kímélni ízületeinket is. Játszva a zenével, a kisebb- nagyobb szökkenésekkel, és joggolásokkal, alacsony illetve magas intenzitású gyakorlatokkal, a BOSU® edzés könnyen egy igen élvezetes és hatékony kardió edzéssé is válhat. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti az újdonságot, a kihívásokat és szereti a professzionális sportokat. Kortól, nemtől függetlenül bárki kipróbálhatja, persze szakképzett edző irányításával!

BOSU® edzés jótékony hatása

 • fejleszti a testtudatot, a koordinációt
 • kiváló állóképesség fejlesztő
 • izom specifikus
 • igen jó zsírégető
 • ízületkímélő
 • speciális mozgásanyagával oldja a stresszt
 • egyedüli hatékonysággal formálja a kritikus zónákat, így: has, popsi, lábak

Minőségi pécsi aerobik terem – ingyenes parkolás, korszerű aerobic edzésmunka, kedvező bérletárak, alakformáló testegyensúly, gerincgimnasztika és zsírgyilkos edzések Ildivel és Melindával…

Back To Top