skip to Main Content

Szállodai szobáink

Három épületegység, több időszakban épült modern szállodai szobák és napi áraink (klikk!)

(A napi árak tájékoztató jellegűek, kedvezményekért kérjen tőlünk közvetlen ajánlatot!)

Hotel Makár Sport & Wellness
pécsi szálloda, sport és rendezvényhelyszín

Zöldövezeti pécsi wellness hotel és rendezvényhelyszín szállás, étterem, konferencia, sport- és wellness szolgáltatásokkal. Hotelstars minősített 4*os szálloda!

Modern családi, deluxe és összenyitható Central 4* típusú panorámás és parkra néző, továbbá régebbi építésű Átrium 3* és Sport Economy szobatípusok szerepelnek kínálatunkban. Utóbbiak különálló, de kapcsolódó épületegységekben találhatók! Szállodánk ideális üzleti találkozók, ill. családi rendezvények színvonalas lebonyolítására. A “Makár” név és a hotel történetéről Wikipédián olvashat. Szállodánk Hotelstars minősítéssel rendelkezik!

Pécs & környéke programok

Pécsi Egyetemi Napok - 2018
Pécsi Egyetemi Napok - 2018

Érvényes: 2018. 04. 27-29.

A tuti befutó előadók mellett idén is elkalandoznak a zenei ízlés fősodrától távolabbra eső területekre. Persze a Wellhello se maradhat ki ekkora buliból!
Bor, Mámor, Pécs - 2018
Bor, Mámor, Pécs - 2018

Érvényes: 2018. 05. 03-06.

Gasztronómiai különlegességek, igényes könnyű-és világzenei koncertek. A program kiegészül a hagyományos Fűszerünneppel és az Extrém Grill Bajnoksággal…

Ákos 50 - Kodály Központ, Pécs
Ákos 50 - Kodály Központ, Pécs

Érvényes: 2018. 05. 11-12.

“Hangvételében talán az Andante, vagy a 40-es koncertsorozathoz lehet hasonlítani, de minden korábbi előadásunktól különbözni fog”– mondta el Ákos…

Back To Top