Modern Wellness-részlegünkben infra- finn- és sóterápiás szauna, gőzkabin, kútvizes csobbanó, hidromasszázs medence (jakuzzi), beltéri úszómedence, masszőrök, kozmetikusok és személyi edzők várják kedves vendégeinket! Wellness szolgáltatások természetesen nem csak szállóvendégek, hanem bérlettel rendelkező klubtagok, diákok, betérő városi vendégek számára is elérhető…

AKTUÁLIS ÁRAK-2016

Masszázs szolgáltatás (Csak előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe!)Vízitorna kedd és csütörtök

NYITVA TARTÁS: Hétfő – Vasárnap: 08:00-21:30 óra

wellness kényeztetés - Hotel Makár Pécs

WELLNESS KINÁLAT

Úszómedence

Feszített víztükrű beltéri 6,0m x 12,4m x 0,90-1,30 m méretű fűtött úszómedence egész évben kellemes élményt nyújt. A 26-31 C° hőmérsékletű víz alkalmas a hőkezelések utáni regenerálódásra, sportolásra egyaránt.

Finn- és himalájai sótégla burkolatú szauna 

Hagyományos 8 személyes 90C° -os finn szauna és a medencetérből megközelíthető 8 személyes 80C°-os, himalájai sótéglás biószauna felváltva, vagy igény szerint együttesen működik.

INFRA szauna

Infravörös sugárzás elvén működő 4 személyes infra kabin áll rendelkezésre. A Sebastian típusú infra szauna gyógyító hatása orvosilag bizonyított!

Gőzkabin

A modern gőzkabin használatakor az inhalálás jótékony hatása társul egy nagyon kellemes, ellazító élménnyel, és ha valakinek túl magas hőfokot jelent a szauna, relaxálhat a gőzfürdő vizes ködfelhői között is. Az izzadás garantált, erről a magas páratartalom (kb. 90-95%) gondoskodik.

Zuhanytemplom

„Hansgrohe” gyártmány, nagynyomású állítható szórófejeiből érkező vízsugár hidromasszázs élményt nyújt.

Csobbanó

Épített csempézett kád, hideg kútvizes átfolyással, mélysége 120 cm. Szauna után használva edzi az ereket, serkenti a vérkeringést, ebből adódóan kedvező élettani hatású, egyben kellemes közérzetet biztosít.

Hidromasszázs medence (jakuzzi)

Akrilborítású hét (7) személyes ülőkád, szabályozható fűtéssel, két szivattyúval, 50 fúvókával, ózon befúvással. A kellemes relaxáló hatáson túl a problémás testrészeket vízsugárral masszírozza, az víz és oxigén együttes hatása a vérkeringést javítja.

Szolárium

Egészséges testszín megszerzése, a lelki egyensúly visszaállítása a téli időszakban különösen szükséges. A D-vitamin pótlása szerepet játszik az immunrendszer megerősítésében. Hasznos az allergiás bőrproblémák kezelésében és a megfázások megelőzésében.

Kneipp taposó

A lábfürdő dinamikus változata. Épített 1,5×1,0 méretű 0,30m vízmélységű medencében folyamatosan cserélt hideg kútvízben gömbölyű kavicson járhatunk, mely erősíti a talp vérkeringését, egyben kellemes talpmasszázst eredményez.

Wellness Party

A wellness közös élményét biztosítja baráti társaságok, cégek számára. Kiváló megoldás születésnapok, leány- és legénybúcsúk, csapatépítő tréningek alkalmából. Zártkörűen szervezhető, meghosszabbított nyitva-tartással, létszámfüggő kedvezményes árképzési lehetőséggel. Javasolt létszám: max 30 fő.

Gőzkabin

8 személyes íves kialakítású, üvegmozaikos multifunkciós gőzkamra, gránitborítású temperált üléssel. A hőmérséklet egyedileg is szabályozható. A gőz és sópára szerepet játszik az asztmás, allergiás betegségek gyógyításában, miközben tökéletesen ellazítja a testet, pezsdíti a bőr vérellátását. Tepidáriumként is funkcionál tekintettel a kapcsolható fal- ülés- és padozatfűtésre.

Minőségi wellness Pécsett, beltéri úszómedencével. Számos wellness szolgáltatás helyben: finn, só, és infraszauna, jakuzzi/jacuzzi, Kneipp részleg, szolárium, masszázs, uszoda, hosszú hétvége Pécs