Bowling pályák az étterem alatti borpincében. (A pince-taverna 1906 -ban épült) Óbester Éttermünk részeként a taverna alsó szintjén két automata bowling pálya üzemel.

Érdekesség, hogy a történelmi pince és kapcsolódó vincellérház egykor a pécsi püspökséghez tartozott. A pince kétszintes és nyers tégla boltozatú. A pályák szabványos méretűek, borításuk fautánzatú, nagy keménységű fiberezin. A taverna felső szintjén bokszokba rendezett 6-6 fős beépített keményfa bútorzattal hangulatos étterem működik.

A bowling ősi játék, kellemes szórakozási lehetőséget nyújt csoportos találkozók, csapatépítő tréningek, baráti, vagy cégrendezvények alkalmával. A pálya “nyitott üzemű” tehát nem csak a szálloda és klubtagság, hanem természetesen a betérő éttermi vendégek számára is lefoglalható, akár zártkörűsíthető. Egy időben a bowling pályák 20-30 játékos számára nyújtanak kellemes időtöltést, tartalmas sportos kikapcsolódást. A taverna ültetési kapacitása cca. 70 fő.

Hotel Makár bowling pályák Pécs

A pályáink karbantartás, felújítás miatt átmenetileg nem üzemelnek!

NYITVATARTÁS

Hétfő-vasárnap 16-22 óra

24 órával korábbi bejelentkezés esetén tudjuk garantálni a sikeres foglalást! Csoportos vendéglátás esetén egyedi nyitva tartás igényelhető

BÉRLETI DÍJ: 2 900 Ft/óra/pálya

ÉRDEKLŐDÉS – FOGLALÁS

    • Étterem nyitva tartási időszakában +3630 493 7016 (pincérek)
    • Étterem zárva tartás időszakában +3630 493 7036 (sportrecepció)
    • Rendezvények/esküvőszervezés +3630 979 1600 (Harász Ildikó étteremvezető) etterem(a)hotelmakar.hu
Hotel Makár taverna-csapat

CSOPORTOS AJÁNLATAINK

Bowling pályáinkat BOWLIWEST építette 1995 -ben!

Bowling Pécsett, a Makár Óbester Étteremben! Hangulatos bowling pályák történelmi borpincében, a PTE orvosegyetem szomszédságában