Hangulatos tükrös 110 m2 -es modern pécsi aerobik-terem, BOSU testegyensúly és gerincgimnasztika edzések Harász Ildivel. Kedvező bérletárak, helyben igényes infrastruktúra, wellness részleg és ingyenes parkoló!

Foglalkozásainkon “BOSU Balance Trainer PRO” eszközök, step pad, számos súlyzó, fitneszgép áll rendelkezésünkre.

Gondolnád, hogy a BOSU PRO használata közben egyszerre 300 izmodnak kell dolgoznia? A foglalkozásokat nálunk Harász Ildi vezeti, aki több mint 15 éve a Fitness Company sportoktató képzésén szerzett oklevelet és azóta is folyamatosan fejleszti tudását. Csoportos edzések mellett személyi trénerként és életmód tanácsadóként is segítségedre lehet…

Ildikó érdeklődése, végzettsége

 • Tájfutó korosztályos versenyző (jelenleg is rendszeresen fut)
 • Úszás, úszóedző
 • IFAA-Fitness Company Aerobic oktató
 • IFAA-Fitness Company Preventív gerinctréner
 • IFAA-Fitness Company BOSU balance trainer
 • IFAA-Fitness Company Csikung tanfolyam

 Ildikó mobil elérhetősége: 0630 979 1600

A sportcentrumban elérhető további sportágak

Tenisz (csarnok és szabadtéri),  Squash/fallabda,  úszás és fitnesz terem. Az edzéseket, edzőtáborozást, sportversenyeket, tréningeket követő lazítási lehetőség helyben: Wellness-részleg

Sportpályákkal, foglalással, foglalkozásokkal kapcsolatos információk, továbbá bérletek és órarendről infó:

Sportrecepció; +3672 782 870; +3630 493 7036

bosu-hotelmakar

BOSU bemutató – MEIJERSFIT stúdió

Órarend

 • Kedd: 18 – 19 óra
 • Csütörtök: 18 – 19 óra

Aerobik díjak

 • Alkalmi belépő: 900 Ft/óra
 • Bérlet 10 fogalkozásra: 8000 Ft

Mi a BOSU?

A BOSU egyensúly tréner, mint sok más sporteszköz az Egyesült Államokból származik. Neve, a “booth sides up” rövidítéséből ered, arra utalva, hogy mindkét oldala – a puha és rugalmas labda része, valamint a kemény úgynevezett platform része is – használható. Gyógytornászok, sportszakemberek fejlesztették ki, és eleinte a rehabilitációban alkalmazták. Kifejlesztésének egyik okaként az időskori koordinációs zavarok kutatása is nagy szerepet játszott. Ezen kutatások bizonyították, hogy az évekkel veszített koordináció igen jól fejleszthető instabil eszközökkel.

Ma már a tengerentúlon nagyon népszerű az élsportolók körében is, akik kiegészítő edzésként alkalmazzák a felkészülési időszakban. Idővel, Európába kerülve- kiváló lehetőségei miatt- igen hamar elterjedt a “fitnesziparban”. Alkalmazható kardió-, alakformáló-, pilates-, jóga-, valamint erő-állóképesség fejlesztő edzésekre, és egyre jobban terjed a személyi edzők körében is.

Miért olyan hatékony a BOSU?

Az edzésmódszer hatékonyságát az instabilitás jelenti, mely folyamatos koncentrációra és tudatost testmozgásra késztet. Nagyon fontos szerepet játszik a gerincoszlop stabilizációjában részt vevő izmok erősítésében, ezért is nevezik integrált tréningnek. Így akár egy- egy gyakorlatsorral “könnyedén” átmozgathatjuk az egész testünket.

BOSU-t használva tapasztalhatjuk, hogy az instabilitás miatt az edzésekhez nem lehet hozzászokni, mert szervezetünk minden egyes mozdulattal új és új ingereket kap. A BOSU-val végzett gyakorlatokat változatosabbá lehet tenni kézi- és lábsúlyokkal, gumikötéllel, fit- ballal, labdákkal.

Folyamatos pulzuskontroll segítségével a BOSU-val kiváló zsírégető edzéseket lehet végezni. Mégis miben különbözik más zsírégető tréningtől? Abban, hogy a BOSU-t használva több dimenzióban tudnak dolgozni izmaink és ízületeink, valamint sokkal kisebb az ütközési erő, így jobban tudjuk kímélni ízületeinket is. Játszva a zenével, a kisebb- nagyobb szökkenésekkel, és joggolásokkal, alacsony illetve magas intenzitású gyakorlatokkal, a BOSU edzés könnyen egy igen élvezetes és hatékony cardio edzéssé is válhat. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti az újdonságot, a kihívásokat és szereti a professzionális sportokat. Kortól és nemtől függetlenül bárki kipróbálhatja, szakképzett edző irányításával.

BOSU edzés jótékony hatása

 • fejleszti a testtudatot, a koordinációt
 • kiváló állóképesség fejlesztő
 • izom specifikus
 • igen jó zsírégető
 • ízületkímélő
 • speciális mozgásanyagával oldja a stresszt
 • egyedüli hatékonysággal formálja a kritikus zónákat, így: has, popsi, lábak
A BOSU edzés rendszeres látogatásával pár hét múltán jelentős változásokat érzel magadon és a mindennapi hangulatodban is…

Minőségi pécsi aerobik terem – ingyenes parkolás, korszerű aerobic / BOSU edzésmunka, kedvező bérletárak, alakformáló testegyensúly és gerincgimnasztika edzések Harász Ildivel…

fitnesscompany-logo