Hotel Makár - szállás PécsettHotel Makár Sport & Wellness pécsi szállás, szálloda, konferencia-hotel, rendezvényhelyszín

+3672 22 44 00 Érdeklődés/online foglalás; reservation(a)hotelmakar.hu

Szállás Szálloda Pécs - Hírlevél

Hotel Makár Pécs Hotel Makár Pécs Hotel Makár Pécs Hotel Makár Pécs Hotel Makár Pécs Hotel Makár Pécs

Online szállásfoglalás
Egyszerűen, gyorsan!

Foglalás

Wellness-részleg

limonadeModern Wellness-részlegünkben infra- finn- és sóterápiás szauna, gőzkabin, kútvizes csobbanó, hidromasszázs medence, beltéri úszómedence, masszőr, kozmetikus, és személyi edző várja a vendégeket! Wellness egységünk szolgáltatásait természetesen nem csak a szállóvendégek, hanem bérlettel rendelkező klubtagok és diákok is használhatják! AKTUÁLIS ÁRAK

NYITVA TARTÁS

  • Hétfő - Vasárnap: 08:00-21:30 óra
  • A masszázs szolgáltatásra előzetes bejelentkezés szükséges! 

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSAINK

Úszómedence

Feszített víztükrű beltéri 6,0m x 12,4m x 0,90-1,30 m méretű fűtött úszómedence egész évben kellemes élményt nyújt. A 26-31 C° hőmérsékletű víz alkalmas a hőkezelések utáni regenerálódásra, sportolásra egyaránt.

Finn- és himalájai sótégla burkolatú szauna 

Hagyományos 8 személyes 90C° -os finn szauna és a medencetérből megközelíthető 8 személyes 80C°-os, himalájai sótéglás biószauna felváltva, vagy igény szerint együttesen működik.

INFRA szauna

Infravörös sugárzás elvén működő 4 személyes infra kabin áll rendelkezésre. A Sebastian típusú infra szauna gyógyító hatása orvosilag bizonyított!

Gőzkabin

A modern gőzkabin használatakor az inhalálás jótékony hatása társul egy nagyon kellemes, ellazító élménnyel, és ha valakinek túl magas hőfokot jelent a szauna, relaxálhat a gőzfürdő vizes ködfelhői között is. Az izzadás garantált, erről a magas páratartalom (kb. 90-95%) gondoskodik.

Zuhanytemplom

„Hansgrohe” gyártmány, nagynyomású állítható szórófejeiből érkező vízsugár hidromasszázs élményt nyújt.

Csobbanó

Épített csempézett kád, hideg kútvizes átfolyással, mélysége 120 cm. Szauna után használva edzi az ereket, serkenti a vérkeringést, ebből adódóan kedvező élettani hatású, egyben kellemes közérzetet biztosít.

Hidromasszázs medence

Akrilborítású hét (7) személyes ülőkád, szabályozható fűtéssel, két szivattyúval, 50 fúvókával, ózon befúvással. A kellemes relaxáló hatáson túl a problémás testrészeket vízsugárral masszírozza, az víz és oxigén együttes hatása a vérkeringést javítja.

Szolárium

Egészséges testszín megszerzése, a lelki egyensúly visszaállítása a téli időszakban különösen szükséges. A D-vitamin pótlása szerepet játszik az immunrendszer megerősítésében. Hasznos az allergiás bőrproblémák kezelésében és a megfázások megelőzésében.

Kneipp taposó

A lábfürdő dinamikus változata. Épített 1,5x1,0 méretű 0,30m vízmélységű medencében folyamatosan cserélt hideg kútvízben gömbölyű kavicson járhatunk, mely erősíti a talp vérkeringését, egyben kellemes talpmasszázst eredményez.

Wellness Party

A wellness közös élményét biztosítja baráti társaságok, cégek számára. Kiváló megoldás születésnapok, leány- és legénybúcsúk, csapatépítő tréningek alkalmából. Zártkörűen szervezhető, meghosszabbított nyitva-tartással, létszámfüggő kedvezményes árképzési lehetőséggel. Javasolt létszám: max 30 fő.

Gőzkabin

8 személyes íves kialakítású, üvegmozaikos multifunkciós gőzkamra, gránitborítású temperált üléssel. A hőmérséklet egyedileg is szabályozható. A gőz és sópára szerepet játszik az asztmás, allergiás betegségek gyógyításában, miközben tökéletesen ellazítja a testet, pezsdíti a bőr vérellátását. Tepidáriumként is funkcionál tekintettel a kapcsolható fal- ülés- és padozatfűtésre.

Minőségi wellness Pécsett, beltéri úszómedencével. Számos wellness szolgáltatás helyben: finn, só, és infraszauna, jakuzzi/jacuzzi, Kneipp részleg, szolárium, masszázs, uszoda, hosszú hétvége Pécs

Kontakt - kapcsolat

SZÁLLÁS/SZÁLLODA/PÉCS

Szálloda - recepció

+3672 22 44 00

+3630 400 9252

+3672 783 750 (fax)

reservation(a)hotelmakar.hu

Skype - szállodai recepció

KONFERENCIA/RENDEZVÉNY

Szován Gábor értékesítési v.

+3630 351 6061

sales(a)hotelmakar.hu

ÉTTEREM/ESKÜVŐ

Harász Ildikó étteremvezető

+3630 979 1600

etterem(a)hotelmakar.hu

Asztalfoglalás, bowling

+3630 493 7016

SPORT/WELLNESS

Sport - recepció

+3672 782 870

+3630 493 7036

sport(a)hotelmakar.hu

Skype-sportpálya fogl.

Laczkó Béla sportegyesület

bérletek - versenyek

+3630 979 1300

Wellness nyitva tartás

H-V: 08:00-21:30

Masszázs: előzetes bejelentkezéssel!