Csoportos éttermi rendezvényeink felszolgálása egyeztetés szerinti tálalással történhet.

A megrendelt menük mennyiségi és ízbeli összeállításánál a változatosság és tájjelleg mellett törekszünk a referenciákból adódó tapasztalatok, kedves vendégeink visszajelzéseinek felhasználására.

A konkrét menüsor minden esetben a szervezők igénye szerint kerül összeállításra. Az étterem befogadóképessége ültetett felszolgálással elérheti a 150 főt, büféasztalos szerviz és kapcsolódó vendégtereink bevonásával – terasz, taverna, rendezvényterem, emeleti hall – meghaladja 200 főt…

Kapcsolat

  • Étterem, esküvő rendezvényszervező: Harász Ildikó étteremvezető: +3630 979 1600 etterem(a)hotelmakar.hu
  • Konferencia, rendezvényterem (bérlet, catering)Szován Gábor rendezvényszervező: +3630 351 6061 sales(a)hotelmakar.hu

Kedvezmények
Erzsebet_Utalvany_logo

  • 10 fő feletti csoport, egységes elszámolás: -10%
  • Tüke kártya: -10%
  • Gyerekek:
    • 0-3 év korig ingyenes
    • 3-12 év között -50% étel/ital

Éttermi összeállításaink (szervizdíj: 10%, melyet áraink nem tartalmaznak!)

Étlap; ItallapBorlap; Esküvői menük-italcsomagokRendezvénymegrendelő