Hotel rooms

Modern, well equiped wellness hotel in Pécs, built with modern well-furnished rooms in a green and silent area of the city.

Hotel Makár Sport & Wellness****

Univerzális 4* -os hotel és szabadidőcentrum Pécs egyetemi városrészében, zöldövezetben, a PTE klinikáktól néhány percnyi távolságra. Ideális esküvő, családi és üzleti találkozó, sportrendezvény, konferencia, szabadidős rendezvények lebonyolítására. Építészetileg igényesen formált, több ütemben épült 7000 m2 -t meghaladó posztmodern együttest rendezett park, teniszpályák, játszótér, zárt parkoló övezi.

Szolgáltatásainkkal nemcsak a kikapcsolódást és szórakozást szeretnénk biztosítani, hanem az egészség megőrzés lehetőségét is!

Program offers in Pécs

Villányi RozéMaraton

Villányi RozéMaraton

Érvényes: 2016 július 15 – 2016 július 16

A borvidéken hatodik alkalommal rendezik meg a népszerű Rozé Fesztivált, amely az ország egyik legvidámabb és legszínesebb borfesztiválja.

Déli Kapu Folklórfesztivál

Déli Kapu Folklórfesztivál

Érvényes: 2016-08-12 – 2016-08-21

Ötödik alkalommal ad otthont Pécs a programnak, amelyre a régió folkműhelyei és hazai vendégeik mellett számos külföldi fellépő is érkezik.

Szamárfül Családi Fesztivál

Szamárfül Családi Fesztivál

Érvényes: 2016-08-19 – 2016-08-21

Idén is a lokális értékek megismerése, a környezettudatosság, az interaktivitás, az esélyegyenlőség állnak a fókuszban. A kikapcsolódás  garantált!